Baracskai József és a Demokratikus Koalíció zalaszentgróti évértékelője

2023. 03 23. 11:08

A kaméleont sem érdekli, hogy mit szólnak a színeváltozásához

Baracskai József, Zalaszentgrót független és civil polgármestere köszönti a Demokratikus Koalíció évértékelőjének résztvevőit.

Egy olvasónk küldte a „Demokratikus Koalíció Keszthely” Facebook bejegyzését, ami még január 18-án került fel a közösségi oldalra. A fotók mellett egy mondat is szerepel: „A Zala 2-es választókerület tagságával, aktivistáival értékeltük a 2022. év munkáját egyben áttekintettük az előttünk álló feladatokat Dr. Vadai Ágnes országgyűlési képviselővel, a DK elnökségi tagjával.”

Olvasónk megjegyzi: a fotón egyértelműen látszik, hogy a helyszín Zalaszentgrót  házasságkötő terme, noha a Zala-parti kisvárosban tudomása szerint nem működik szervezete a Demokratikus Koalíciónak.

Az is meglepő, hogy a város nagyon független és civil polgármestere, Baracskai József is jelen van ezen az értékelő értekezleten, sőt – amint a fotón látható – magához is ragadja a szót időnként.

Olvasónk szóvá teszi, hogy ezek szerint Zalaszentgrót házasságkötő terme amolyan pártok közösségi tere lehet, ahol pártpolitikai rendezvényeket is lehet tartani.

A résztvevők Zalaszentgrót házasságkötő termében.

Nagyon rosszmájú kedves olvasónk! Lehet-e vajon jobb helyet találni a Demokratikus Koalíciónak ahhoz, hogy házasságra lépjen az ellenzéki pártokból dezertáló politikusokkal?

A busás bérleti díjat is kifizetik ezért nyilván a zalaszentgróti önkormányzatnak, nehogy baj legyen ebből. Bizonyára felhívta a figyelmüket erre dr. Czeglédy Csaba, az Ördög ügyvédje-ügy – többek között – első fokon elítélt szereplője, aki egyébként díjazás ellenében képviseli a várost – tudomásunk szerint – egy ügyben biztosan.

Visszatérve a nagyon független és civil Baracskai Józsefre: a kaméleont sem érdekli különösképpen, ha színeváltozását szóvá teszi valaki. A megtévesztés eddig nyerő taktika volt Zalaszentgróton…

Ekler Elemér

A DK harcias amazonja, dr. Vadai Ágnes értékel…
Fotók: Facebook