Veszélyben a magyarországi mókusok

2023. 03 21. 10:17

Újabb vizsgálóbizottság jöhet hazánkba

Mi a fenét ugrál a mókus?! Ránk hoz egy újabb vizsgálóbizottságot…
Fotó: FB

Egy nagyon-nagyon civil szervezet újra lecsapott Magyarországra. Felfedezte, hogy az óvodákban évtizedek óta „zeng az ének” a gyermekek ajkán, amely a mókusokat szegregálja. Arra buzdítja a „doktor bácsit”, hogy ne gyógyítsa meg a fáról leeső állatka eltörött lábát, mert „huncut a mókus, s újra fára megy.”

Egészen az Abszurdísztáni Unióhoz futottak panaszukkal, miközben csatlakoztak hozzájuk lelkes LMBTQ-aktivisták is, mondván tűrhetetlen a gyermekdal hímsoviniszta hangzása. Miért ne lehetne az állatorvos nő, vagy éppen transznemű? Megjegyezték, hogy ideje lenne már kisöpörni a magyar óvodákból ezeket az ósdi mondókákat, s kaput nyitni a modern kornak, gyermekkori nemátalakításokról szóló, genderelméleti előadásokkal érzékenyíteni a magyar apróságokat is.

Az Abszurdísztáni Unió Korrupt Cityben lévő központjában meghallgatásra talált a panasz. Így hamarosan újabb szakértői bizottság érkezik Magyarországra, hogy az uborka hajlásszöge és a baromfiudvar komfortfokozata után ismét egy igen nagy horderejű kérdésben vizsgálódjanak.

Ekler Elemér