Tar Mihály „tolvajláson” ért bennünket

2023. 03 10. 11:17

Lesre futott a kanizsai médiavezér

Az ÉVE FB-oldala, ahonnét kollégánk dr. Schauta Marcell fényképét kivágta.

Tar Mihály a tőle megszokott választékos, irodalmi magasságot is túlszárnyaló stílusában „méltatja” egyik cikkünket. (Ingyen szerették volna a nagykanizsai társulás ingatlanát – Zalatáj honlapja és FB-oldala 2023. 03. 09.)

Kénytelen azonban egy ide nem illő szót is használni, amikor hülyeségnek nevezi az írást. Attól a műkritikától azonban megfoszt bennünket, hogy kivesézi a cikket, felsorolva a hülyeségeket.

Aztán lendületbe jön, fotólopással vádol bennünket. Nem vitatva, hogy a felvétel a Kanizsa TV stúdiójában készült, a fotót a ÉVE Facebook-oldaláról vágta ki munkatársunk. Nos, itt valóban hibát követett el a szerkesztőség, mert forrásként nem a Zalatájat, hanem az Éljen VárosuNk Egyesületet kellett volna megjelölni.

Tar Mihály remekmívű hozzászólásai.

Ez hiba volt, de ezért nem Tar Mihálytól kell elnézést kérnünk, hanem az ÉVE-frakciótól. S ezt meg is tesszük hamarosan, mégpedig személyesen, hiszen bírjuk dr. Fodor Csaba frakcióvezető és dr. Károlyi Attila képviselő meghívását.

Tar Mihály aztán teljesen elveszíti irodalmi stílusát, már szennyoldalnak nevezi a Zalatájat. Megpróbálom én is leküzdeni magam erre a szintre:

Mihály! Újságírói trágyadombodról látsz saját ostobaságodon túl is?

Üdvözlettel:

Ekler Elemér

 

Ingyen szerették volna a nagykanizsai társulás ingatlanát (2023.03.09.)