Családban marad…

2023. 03 03. 11:12

Márki-Zay Péter felesége titoktartó

Márki-Zayné Vincze Felícia Lilla, a megbízott.

Márki-Zay Péter, egykori porszívó-ügynök Amerikában, majd bukott ellenzéki miniszterelnök-jelölt Magyarországon, Hódmezővásárhely polgármestere támaszkodik a családjára, konkrétan feleségére.

Ez dicséretes dolog, s csak a kákán is csomót kereső fideszesek ágálnak azért, mert a polgármester által irányított hivatal feleségével kötött 2020 decemberében meghatározatlan időre szerződést. Ez azt jelenti, hogy Vincze Felícia lényegében részt vesz férje, Hódmezővásárhely polgármesterének munkájában.

Márki-Zay Péter felesége rátermett asszonyka, asztalosnak is képezte magát, s akkor is emelt fővel odaállt az emelvényre férje mellé, amikor 2022 tavaszán a parlamenti választáson a Márki-Zay Péter vezette ellenzék csúfos vereséget szenvedett. A családtagokon kívül más nem volt ott. Csak a sikerben osztoztak volna vele a többiek…

Miért ne segítene neki most, amikor polgármester a párja? Talán még a guruló dollárokkal kapcsolatban is lehetnek tanácsai… Dobrev Klára árnyékkormánya után szabadon lehet akár árnyékpolgármester is.

Ekler Elemér

A feleség társadalmi megbízást vállalt, hiszen a szerződés szerint „díjazás nem illeti meg.”