Nagykanizsán élő nyugdíjas pedagógusok figyelmébe!

2023. 02 09. 11:33

FELHÍVÁS DÍSZDIPLOMÁK IGÉNYLÉSÉRE

Tisztelt Nyugdíjas Pedagógusok!

Nagykanizsán nemes hagyomány, hogy a pályán eltöltött évek, a kiemelkedő munka elismeréseként ünnepi keretek között köszöntjük a Díszoklevélben részesülő pedagógusokat.

Az őszre tervezett rendezvény előkészítéseként továbbítanunk kell a képző intézményekbe az arany-, gyémánt-, vas-, illetve rubindiplomára jogosult nyugdíjas pedagógusok oklevélmásolatát, szakmai pályafutásukat bemutató életrajzát, eredeti diplomájuk vagy a korábbi díszoklevél másolatát, valamint az aranydiplomát igénylők esetén a pályán töltött évek igazolásának másolatát is.

Tisztelettel kérem mindazokat a Nagykanizsán élő nyugállományú pedagógusokat, akik 50, 60, 65, 70, 75 éve kapták meg oklevelüket, hogy 2023. március 14-ig juttassák el a kért dokumentumokat a Polgármesteri Hivatal Humán és Hatósági Osztályára, hogy időben továbbíthassuk a képző intézményekhez.

A díszoklevél kérelem benyújtásához szükséges nyomtatványok Nagykanizsa Megyei Jogú Város honlapjáról letölthetők (https://www.nagykanizsa.hu/hivatal/eugyintezes).

A felhívással és az ügyintézéssel kapcsolatban személyesen, elektronikus úton (poczene.gabriella@nagykanizsa.hu) és telefonon (+36 20 849 2442) lehet érdeklődni Pőczéné Faics Gabriella szociálpolitikai ügyintézőnél.

Díszdiplomához szükséges iratok:

  • KÉRVÉNY A DÍSZDIPLOMA KÉSZÍTÉSÉHEZ
  • NYILATKOZAT ÉS ADATLAP AZ ADÓBEVALLÁSHOZ
  • KITÖLTÖTT NYOMTATVÁNY A FELSŐFOKÚ INTÉZMÉNY FELÉ
  • MEGHATALMAZÁS (amennyiben nem személyesen történik az ügyintézés)

Kérjük, hozza magával a következő dokumentumokat:

  • MUNKAKÖNYV VAGY HATÁROZAT AZ ÖREGSÉGI NYUGDÍJ MEGÁLLAPÍTÁSÁRÓL (első alkalommal)
  • ÖNÉLETRAJZ
  • EREDETI OKLEVÉL, VAGY KORÁBBI DÍSZDIPLOMA MÁSOLATA

Nagykanizsa, 2023. február 08.

 Balogh László
polgármester