Magyarország nem áll háborúban Oroszországgal

2023. 01 27. 09:54

avagy a német külügyminiszter meg elmebeteg

Annalena Baerbock… Angela Merkelt kezdjük visszasírni…

Német, zöld – ez két olyan súlyos agybaj, ami együtt valószínűleg elég nemcsak Németország, hanem a világ elpusztításához is.

„A német külügyminiszter és alkancellár tipikus példánya az ostoba, műveletlen, szeretethiányos, voluntarista ribancnak, aki primitív ideológiák bűvöletében él és egy koncentrációs tábor kápójának agresszivitásával küzd bármi ellen, amit elé löknek vagy azért amit kijelölnek a számára.

Hihetetlen, hogy egy ilyen fogyatékos senki ilyen magasra juthatott Németországban. De ha a többi kretént nézzük, aki hatalomban van arrafelé, ez egyáltalán nem meglepő. Annalena Baerbock butasága még a brüsszeli és nyugati politikai felsőelitjében is kiemelkedő. De miután egy agresszív nőről van szó, aki a pártja révén zsarolási potenciállal is rendelkezik, még ki se lehet rúgni, és nem lehet lecserélni valakire, aki nem ürít maga alá.

„Oroszország ellen vívunk háborút, és nem egymás ellen” – mondta ez a barom.

És teljesen komolyan is gondolja. Nyilvánvaló, hogy a német politika ma pontosan ugyanannyira veszélyes Európára, mint 1914-ben és 1933 után.

Az amerikai befolyás és érdekek persze lényegesebbek most, mint akkor, de a német nemzetiségű hatékony elmebetegek ugyanúgy életveszélyesek, mint bármikor máskor. A németeket bármire rá lehet venni egy kis jól sikerült propagandával, és az Annalena Baerbockhoz hasonló agresszív és gonosz férgek, habár maguk a személyükben mindig sikeresen kerülik a közvetlen veszélyt, bárkit szívesen sodornak háborúba és küldenek mindenki mást a frontra.”

Paranoid Android

***

Kérdeznék valamit ettől az atomerőműveket bezárató, lignitbányákat nyitó és bővítő, falvakat, temetőket és templomokat ledózeroló „zöld” seggfejtől:

Ti most tényleg háborúban álltok Oroszországgal?

Kétszer nem volt elég?

S most kivételesen van olyan opció, hogy csak ti pusztultok el?

badog.blogstar.hu