Továbbra sem akadtak az eltűnt gősfai asszony nyomára

2023. 01 24. 11:03

200 ezer forint díjat tűzött ki a rendőrkapitány felkutatása érdekében

Bangó Istvánnét keresik.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője 200 ezer forint nyomravezetői díjat tűzött ki egy eltűnt személy felkutatása érdekében.

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya 20010/308/2022. körözési számon eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó 69 éves Bangó Istvánné ügyében.

A nő 2022. szeptember 26-án gősfai lakóhelyéről kutyáját indult megkeresni, melynek során ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. A rendőrök továbbra is keresik. Bangó Istvánné 160 centiméter magas, ősz hajú, nehézkes járású asszony. Eltűnésekor fehér cipőt, piros melegítő nadrágot és fekete kabátot viselt, valamint egy barna színű kutyapóráz is volt nála.

Az ügyben a Rendőrségről szóló 1994. évi XXXIV. törvényben rögzített jogkörénél fogva a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője nettó 200.000 forint, nyomravezetői díjat tűzött ki. A nyomravezető díj összege annak fizethető ki, aki az az eltűnt személy hollétével kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, az információja az eltűnt személy megtalálását közvetlenül elősegíti. A rendőrség a nyomravezető személyét bizalmasan kezeli. A díjkitűzés visszavonásának jogát a Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság vezetője fenntartja. A díjkitűzés visszavonásának közzétételét követően a jelentkezés elkésett.

A Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság kéri, hogy aki a képen látható Bangó Istvánnét felismeri, és tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán, vagy hívja a 06-92-311-510-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a díjmentesen hívható 06-80-555-111 “Telefontanú” zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

2023 január 23-án érdeklődtünk a rendőrségen, ahol azt a választ kaptuk, hogy az eltűnt személyt továbbra is keresik, mivel a felkutatására tett intézkedések ez idáig nem vezettek eredményre. (Forrás: Zala Vármegyei Rendőr-főkapitányság)

 

Díjat tűzött ki a zalai rendőrkapitány  (2023.01.12.)