A karácsonyfán álltak bosszút

2022. 12 23. 09:15

Csak remélni lehet, hogy ezek az idióták valóban az utolsó generációt alkotják, s kihalnak. Sajnos ennek minimális az esélye…

„Radikális klímaaktivisták” (értsd: unatkozó, feleslegesen élő idióták) megrongálták a berlini karácsonyfát. Na, ettől most minden sokkal jobb lesz.
De kipróbálhatnánk azt is, hogy ezeket rongáljuk meg. Csak egy kicsit. Hátha attól tényleg jobb lesz…

Radikális klímaaktivisták fűrészelték le a Brandenburgi kapunál felállított karácsonyfa tetejét Berlinben – írja a Sky News. A magát Utolsó Generációnak (Letzte Generation) nevező nemzetközi szervezet tagjai többnyire azzal tűntek ki az utóbbi időben, hogy krumplipürével meg levessel dobáltak meg képzőművészeti alkotásokat múzeumokban, majd odaragasztották magukat a padlóhoz, a festményhez vagy repülőtér futópályájához.

A rendőrség azt követően kezdett jobban odafigyelni rájuk, hogy egy másik németországi akciójuk következményeként meghalt egy balesetet szenvedett nő, akit nem tudtak idejében kórházba vinni, mivel a mentő az aktivisták okozta dugóban rekedt.

A mostani karácsonyfa-fűrészeléssel azt szerették volna kifejezni, hogy Németország csak a csúcsát látja a klímakatasztrófának.

Nem az Utolsó Generáció az egyetlen radikális klímaaktivista csoport, hozzájuk nagyban hasonlít a Just Stop Oil nevű társaság is. (Forrás: badog.blogstar.hu)