A dollárbaloldal ismét önmagát adta

2022. 12 22. 08:37

A Telex „újságírójánál” elakadt a lemez, de ez nem okozott gondot Orbán Viktornak. Volt türelme kezelni a provokációt…
Képernyőfotó: Deák Dániel FB-oldala

Orbán Viktor miniszterelnök szerdai nemzetközi sajtótájékoztatóján a dollársajtó jelenlévő újságírói és az azt követő sajtónyilatkozatok csak azt adták, amik ezeknek az országáruló sajtómunkásoknak és politikusoknak neveltetése, szakmai felkészültsége, műveltsége, s jelleme megenged. A mérhetetlen hatalomvágyat, a gyűlöletet, a reális helyzet megítélésének teljes hiányát.

Íme egy rövid összeállítás a dollárbaloldali pártok megnyilvánulásából (forrás: MTI):

Felelősségáthárító show-műsort mutatott be Orbán Viktor (LMP).

Magyarországnak felelős és hozzáértő kormányra van szüksége (Momentum).

Az Orbán-kormány miatt volt 2022 a legnehezebb év a rendszerváltozás óta (Jobbik).

Orbán Viktor elvesztette az irányítást Magyarország sorsa felett (DK, Molnár Csaba).

A nemzetközi sajtótájékoztatón egyébként a dollármédia ismét nevetségessé tette magát. Miután a baloldali összefogás áprilisban csúfos vereséget szenvedett, s nem tudta leváltani Orbán Viktort, most az ellenzéki sajtó egyik legarrogánsabb képviselője, a Telex „hiénája” arról faggatta a miniszterelnököt, hogy mikor vonul vissza. Orbán pedig türelmesen válaszolt az idióta tollforgató visszatérő kérdéseire, mint a kisegítő iskolában a gyógypedagógus a tanítványának.

Hogy aztán ezek a dollárbaloldali, külföldről pénzelt országáruló pártok mit tudnának tenni a gyakran bérmálkozó Gyurcsány Ferenc vezetésével – aki egyszer már a csőd szélére kormányozta Magyarországot –, könnyű elképzelni. Elég csak arra gondolni, hogy az általuk irányított fővárosban 2019 óta még a Gellért-híd tisztességes felújítását sem tudták elvégezni. Botrány és leépülés viszont bőven van Budapesten.

Képzeljék el, hogy mit kezdenének ezek egy egész országgal?! Ebben a nemzetközi helyzetben.

Rémtörténet lenne!

Ekler Elemér