Másodszor is bőröndöt lopott a Biden-kormány tisztviselője

2022. 12 12. 13:26

Sam Brinton, aki más bőröndjét szereti magáévá tenni.
Fotó: US Deparment of Energy

Korábban Minneapolis-Saint Paul repülőterén tulajdonított el egy bőröndöt, most pedig Las Vegasban.

A Biden-adminisztráció Energiaügyi Minisztérium tisztviselője, Sam Brinton ellen két különálló esetben is vádat emeltek már bőröndök ellopása miatt az Egyesült Államok repülőterein – írja a Forbes cikke alapján a vg.hu.

A genderfluidként, vagyis változó nemi identitású személyként ismert LMBTQ-aktivistát a múlt hónapban lopás bűntettével vádolták meg, a rendőrség szerint ellopta egy nő Vera Bradley márkájú bőröndjét a Minneapolis–Saint Paul nemzetközi repülőtéren szeptemberben. Brinton eleinte tagadta, hogy elvette volna a bőröndöt, de később elismerte a lopást.

Pénteken lopás vádjával adtak ki Brinton elleni elfogatóparancsot, miután poggyászlopással vádolták meg a nevadai Las Vegas-i Harry Reid nemzetközi repülőtéren.  A 34 éves Brinton december 19-én áll bíróság elé a minneapolisi lopás vádjával, amely öt évig terjedő börtönbüntetéssel és 10 ezer dollárig terjedő pénzbírsággal sújtható. Brinton jelenleg a kiégett fűtőelemek és hulladékok elhelyezéséért felelős helyettes államtitkár az amerikai energiaügyi minisztérium atomenergetikai hivatalában. Brinton az év elején került a címlapokra, miután a Twitteren azt írta, hogy „az egyik, ha nem a legelső nyíltan genderfluid személy lett a szövetségi kormányzat vezetésében”. (Forrás: maszol)

* * *

Van ez a ki tudja mi, aki kutyának öltözött fiúival szeret pózolni, és akit Biden kinevezett helyettes államtitkárnak.

Most kiderült, hogy szeret bőröndöket lopni.

De semmi baj. Majd a nehéz gyerekkorára fog hivatkozni. Meg arra, hogy ő ki van rekesztve… Mert olthatatlan vágyat érez más bőröndje iránt.