Régi-új támogatója a Zalakerámia ZTE KK-nak a Hydrocomp Kft.

2022. 11 25. 12:00

Dormán László (balról) és Török Róbert a sajtótájékoztatón.

Újabb támogatóval, de korántsem ismeretlen szponzorral erősödött a Zalakerámia ZTE KK.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban tartott sajtótájékoztatón a klub ügyvezetője, Török Róbert és Dormán László, a megyeszékhelyi Hydrocomp Kft. ügyvezetője szentesítette kézfogásával is a megállapodást. A szerződéskötés ugyanis néhány napja már megtörtént, így a csapat mezén látható volt a cég neve és logója a Nyíregyháza elleni találkozón is. A Hydrocomp név nem csak a mélyépítésben, hanem a sportban sem hangzik ismeretlenül, hiszen most már két évtizedes múltra nyúlik vissza az az együttműködés, melyet a jeles cég és a hatszoros bajnok Zalaegerszegi Csuti SK sakkcsapata ápol egymással. Viszont a sport soha nem állt távolt a Hydrocomptól, mindezt Dormán László is elmondta a tájékoztatón, aki  régi szimpatizánsa,  szurkolója az együttesnek,  sőt korábban a csapat elnökségének tagja is volt.

– Cégünk régi támogatója a helyi kultúrának, egészségügynek és a sportnak is – említette a sajtótájékoztatón Dormán László. – Mindkét fél közös érdeke találkozott, mi pedig szeretnénk segíti a csapat munkáját. Úgy látjuk, hogy kezd egy olyan csapategység kialakulni a klubnál, amire már régóta vártunk. Ami a személyes kapcsolatomat illeti a kosárlabdával, ott voltam  mind a négy bajnoki címnél, de  már jóval korábban is szimpatizálok a sportággal. Öt unokám van, közülük négyen kosaraznak. Boldog vagyok, hogy újra egymásra találtunk ezzel a támogatói szerződéssel.

Török Róbert arról  számolt be, hogy a mostani megállapodás egyelőre erre a szezonra szól, azonban eleve egy  hosszabb távú együttműködésben állapodtak meg, így a most megkötött szerződés folytatására mindkét fél részéről hajlandóság van. (Forrás: Zalakerámia ZTE KK)