Mit kerestek amerikai helikopterek az Északi Áramlat 2 felett?

2022. 09 29. 08:22

Egyre érdekesebb az eset. Ez vár a Török Áramlatra is?

A BNN Newsroom a következőket közölte: „Szeptember 2-án egy FFAB123 hívójelű amerikai helikopter légi tevékenységet végzett. A légiforgalomfigyelő szerint aznap hat légi jármű használta ezt a hívójelet, amelyek közül hármat sikerült azonosítani a farokszámuk alapján. Mindegyikük Sikorsky MH-60S helikopter”.

Egy másik bejegyzéssel folytatták, amely így szólt: „Ha a tegnapi baleset helyszínére ráhelyezzük az FFAB123 útvonalát, érdekes eredményt kapunk: a helikopter az Északi Áramlat 2 útvonalán repült, sőt, a baleset helyszínei között”.

„Eközben úgy tűnik, hogy szeptember 13-án ugyanezen az útvonalon más amerikai haditengerészeti járművek is közlekedtek. Az USA-nak van némi tapasztalata a Bronham-szigeten is, ahol a közelmúltban hozták létre a BALTOPS 22 nevű drón aknavadászati technológiát, lényegében a víz alatt robbantgatnak fel dolgokat” – olvasható a következő bejegyzésükben.

Megállapították: Érdekes lesz látni, hogyan reagál a Fehér Ház arra, hogy miért voltak ma ott”. (Forrás: pestisracok.hu)