Navracsics Tibor Nagykanizsán

2022. 09 15. 10:59

Séta Nagykanizsa belvárosában.

A Magyar Kereszténydemokrata Szövetség és a Pro Civitate Dei Egyesület második alkalommal szervezte meg a dunántúli Kereszténydemokrata Esteket, amelynek házigazdája Nagykanizsa volt.

A rendezvényen részt vett Navracsics Tibor területfejlesztésért és az uniós források felhasználásáért felelős miniszter. Cseresnyés Péter, a város és a térség országgyűlési képviselője a kormány és az Európai Bizottság között zajló tárgyalási folyamatról váltott szót a miniszterrel. A képviselő elmondta, hogy a városnak és a térségnek nagy szüksége van az uniós fejlesztési forrásokra is, az intézmények felújítása, illetve az egyéb infrastruktúra fejlesztése fontos az itt élő emberek számára.

A sajtótájékoztató… Balról Cseresnyés Péter, Navracsics Tibor, dr. Császár Zoltán, a Pro Civitate Dei Egyesület elnöke, Balogh László.

Balogh László, Nagykanizsa polgármestere és Navracsics Tibor beszélgetésén szó esett többek között Nagykanizsa európai uniós pályázati forrásokhoz köthető fejlesztési lehetőségeiről, valamint a körforgásos, fenntartható gazdaságot megalapozó tudományos-ipari park létesítéséről.

E.E.

 

Navracsics Tibor tájékoztatást kapott a dél-zalai város fejlesztési terveiről.
Fotó: Gergely Szilárd