Parkolópályán a józan ész

2022. 09 08. 11:23

Ferenczi István nem aprózná el a parkolási díjat. Ha lúd, hát legyen kövér!… Nincs az a pénz, amit el ne nyelne a Városháza.
Fotó: Pesti Srácok

Ferenczi István, a Lehet Más a Politika (LMP) budapesti elnöke, Kispest önkormányzati képviselője a drasztikusan felsrófolt budapesti parkolási díjat még tovább emelné, javaslata szerint 3 óra parkolásért akár 6 000 forintot is lehetne kérni.

Derék ember ez a Ferenczi István, egy alig mérhető párt parkolási szakértője. Rájött arra, hogy a főváros mostani vezetése Tarlós István hagyatékának a „valagára vágott”, így tenni kell valamit.

Kispest balliberális politikusai különleges szakértői a pénzügyi tranzakcióknak. Itt van mindjárt Lackner Csaba, aki még szocialista önkormányzati képviselőként fehérporos zacskót a kezében lóbálva azt mondta: az önkormányzati politikában ha valaki évente nem tud pluszban 100 milliót megszerezni, akkor hülye. Aztán ott van Gajda Péter polgármester, aki szintén botrányos ügyletekbe keveredett.

Szóval ez a Kispest nem akármilyen Pest. Kicsiben ott található benne a nagy Pest, Budapest. A napról napra lezüllő magyar főváros.

Ekler Elemér

Hatezer forint három óráért? Valószínűleg napszúrást kapott a szeptemberi kánikulában a képviselő.
Fotó: MTI/Balogh Zoltán