Végre dolgozni kellene!

2022. 06 22. 08:22

Üzenet Karácsony Gergelynek, Budapest impotens főpolgármesterének

Karácsony Gergely alkalmatlan a főváros vezetésére. S még sok másra is.
Fotó: hirado.hu

Nem családbővítési képességét kétségbe vonva, inkább (fő)városvezetési tehetségét megkérdőjelezve arra vagyok kíváncsi, hogy ennek az alapvetően gyönyörű városnak a lakossága meddig tűri még a szerencsétlenkedését.

Ön egy csődtömeg. Egyetlen olyan cselekedete nincs, ami azt támasztaná alá, hogy képes akár egy tízfős közösséget is irányítani. Nem egy közel 2 milliós fővárost.

Miközben ön az országos nagypolitikában is bohócot csinált magából, nem foglalkozott azzal a feladatával, amire megválasztották.

Csőd és csőd… Ezek kövezik ki az ön városvezetői útját.

Mi lenne Budapestből a kormány segítsége nélkül? Az önök által utált és elutasított Orbán Viktor és a Fidesz-KDNP pártszövetség segítsége nélkül? Mutassanak egyetlen dolgot, ami az önök értékteremtő munkáját dicséri! Nincs ilyen.

Volt (van) Budapesten labdarúgó Európa-bajnokság, Eucharisztikus Világkongresszus, Vadászati Világkiállítás, vizes világbajnokság, s még sorolhatnám. S lesz egy atlétikai világbajnokság is. Van olyan felkészült beosztottja vagy jól fizetett tanácsadója, aki meg tudná mondani, hogy ezek milyen bevételi forrást jelentettek (jelentenek) az ön által csak papíron vezetett fővárosnak. Miközben önök csak kerékkötői voltak az ilyen kezdeményezéseknek.

Gondolom, arról sincs, hogy az önök alkalmatlansága, felkészületlensége milyen károkat okozott a fővárosnak. Erről nyilván nem is szeretnének beszélni.

Karácsony Gergely gépkocsija a buszsávban. Mit érdekli a budapesti dugóhalmaz. Inkább gerjeszti…
Fotó: www.origo.hu

Viseljék ezt a terhet közösen azokkal, akik önökre szavaztak. De ne büntessék azokat, akik egy másik irányt akartak követni.

Sírnak, hogy a fővárost kivérezteti a kormány. S mi van azzal az örökséggel, amit a Tarlós-féle vezetés magukra hagyott? Már felfalták?

Csak ehhez értenek! Városháza-eladáshoz, közlekedési káoszhoz, a Lánchíd, az M3-as metró felújításának késleltetéséhez, a jutalékos rendszerű beszerzésekhez. eladásokhoz. Csak a ros szhoz, a törvényesség határán billegő, vagy azon túleső ügyletekhez.

Jó lenne, ha végre abbahagyná folyamatos siránkozását a kormány „elnyomó” politikája miatt. Kezdjenek el végre dolgozni a számos főpolgármester-helyettessel, s a busásan megfizetett tanácsadóival. Hogy ne egy romváros legyen majd Budapest, hanem a Duna valódi gyöngyszeme. Ami az adottságai révén nem is irreális elvárás.

Végre dolgozni kellene, nem idióta látszatintézkedések bűvkörében élni.

Ekler Elemér