Gurmai-humor és Jakab-futárszolgálat

2022. 06 20. 10:31

Gurmai Zita csak a riporter elől fut el. A magyar egészségügy „reformját” bátran vállalná elvtársaival.
Képernyőfotó: YouTube

Jól el van látva a magyar ellenzék humoristákkal és udvari bohócokkal. Utóbbira talán a legjobb példa a „parizeus” Jakab Péter, aki – miután gyakorlatilag feloszlatta a Jobbikot – szántó-vető-arató földművessé változott (a Parlamentben felmutatott krumpliszsák már utalt ezen a téren is kiváló képességeire), az utóbbi napokban pedig ételfutárként csillogtatja nem mindennapi tehetségét.

A humoristák közül az utóbbi napokban Gurmai Zita teljesítménye emelkedett ki, aki pontatlanságokkal és hamis állításokkal megtűzdelt parlamenti felszólalásában ostorozta a magyar egészségügyet. Nemes egyszerűséggel kijelentette, ha a kormány nem tudja megoldani az egészségügy problémáit, akkor adja át a terepet az MSZP szakembereinek, ők majd megoldanak mindent.

Igaza van ennek az atlétaképességekkel is megáldott hölgynek. Egyszer már, 2010 előtt majdnem megoldottak mindent, nem csak az egészségügy gondjait (kórházak bezárása, vizitdíj, ágyszámleépítés, széfek, stb.). Hajszál híján a halottasházba küldték az egész magyar gazdaságot, benne természetesen az egészségügyet is.

Gurmai Zita a humorista… Nevetnénk is, ha ez nem fekete humor lenne…

Ekler Elemér

Jakab Péter, a XXI. század polihisztora. Vagy inkább korunk fajankója? A legrosszabb fajtából.
Fotó: keleten.hu