Nagy Bálint letette az esküt

2022. 05 25. 13:24

Kinevezték Orbán Viktor ötödik kormányának államtitkárait

Nagy Bálint (balról) Lázár János miniszterrel a Parlamentben.
Fotó: Facebook

Novák Katalin köztársasági elnök – Orbán Viktor miniszterelnök jelenlétében – szerda reggel a Karmelita kolostorban átadta az új államtitkárok kinevezési okiratát – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője.

Az államtitkárok ezt megelőzően letették esküjüket.

Mint arról korábban már beszámoltunk, Nagy Bálint, Zala megye 2-es számú választókerületének (Keszthely) országgyűlési képviselője a Lázár János vezette Építési és Beruházási Minisztériumban beruházásokért felelős államtitkár lett. (Forrás: MTI, Zalatáj)

 

Novák Katalin köztársasági elnök és Orbán Viktor miniszterelnök az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadásán a Karmelita kolostorban 2022. május 25-én.

 

Az új államtitkárok kinevezési okiratainak átadása a Karmelita kolostorban. Az első sorban Palkovics László technológiai és ipari miniszter, Lázár János építési és beruházási miniszter, Varga Judit igazságügyi miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Varga Mihály pénzügyminiszter, Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter és Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter (b-j).
Fotók: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher