Bajnai vacsorája

2022. 03 28. 12:54

– avagy ki fizeti a számlát?

Bajnai és Márki-Zay vacsorája… A kávé mellett a sz… is kavarják.
Fotó: amatőr felvétel

A KDNP frakciószóvivője úgy látja, hogy az elmúlt napokban a sajtóban megjelent információk alapján „komoly, akár törvényességi kérdések is felmerülhetnek a baloldal kampányát külföldről segítő, Bajnai Gordon-féle DatAdat cégcsoportról”.

Nacsa Lőrinc az MTI-hez eljuttatott videójában úgy fogalmazott, hogy „a magyar gazdaságot Gyurcsánnyal együtt tönkretevő korábbi miniszterelnök és külföldi társai jól láthatóan bele akarnak avatkozni a magyar választásokba”.

Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt is elismerte, hogy segítik őt – hangoztatta a KDNP frakciószóvivője.

A sajtóban megjelent információk súlyosak, felvetik a külföldi beavatkozás, valamint a tiltott párt- és kampányfinanszírozás kérdését is – vélekedett, hozzátéve: ezért elsőként kérdéseket akarnak feltenni Márki-Zay Péternek.

„Mennyi pénzt kapott külföldi forrásokból a kampányára? Pontosan milyen munkákkal bízta meg a DatAdatot, és mennyit fizetett érte? Miért a cég fizeti a vacsoráit, és mi mást fizetett még a cég? Miről egyeztetett Bajnai Gordonnal, miket vár el tőle Bajnai?” – sorolta Nacsa Lőrinc.

Márki-Zay az átláthatóság bajnokaként tünteti föl magát, ezért az a minimum, hogy válaszol a magyar állampolgároknak a feltett kérdésekre. Várjuk válaszait! – zárta szavait a KDNP frakciószóvivője.