Egy kis demográfia…

2022. 03 25. 10:23

…a legdemokratikusabb magyar ellenzék szerint

Ebből talán ki kellene maradnia Márki-Zay Péter feleségének… Tanulja csak az asztalosságot. Szükség lesz rá.
Fotó: 24.hu

Novák Katalinon viccelődött a Márki-Zay-házaspár, szerintük Magyarország első női köztársasági elnöke „nem hűségesen képviseli a női méltóságot, értékeket”.

A takonygerincű, idióta vándorprédikátor, Márki-Zay Péter szellemi képességeivel már régóta tisztában vagyunk, de újdonság, hogy feleségét is bevetette a választási kampányban. A hölgy szült hat vagy hét gyermeket, ezzel időnként az apa nincs tisztában nyilatkozatai alapján. Eddig nem igen mutatkozott férje oldalán, a közéletben sem aktivizálta magát, az utóbbi időben talán csak azért foglalkozott vele a sajtó, mert asztalosnak tanul.

Most eszébe jutott, hogy Novák Katalinnal foglalkozzon (ő is). Úgy tűnik, egy háztartáson belül nem csak a covidot lehet elkapni, hanem a hülyeséget is.

Dicséretes dolog, hogy egy hölgy asztalosnak tanul. Így mindjárt kéznél lesz egy szakember, aki április harmadikán este elkészítheti a férje által vezetett demokratikus ellenzék szimbolikus koporsóját…

Utóirat: Vajon mit szólnának arra ezek a kényesen érzékeny, demokratikusan meghülyült magyar ellenzéki, politikusnak nevezett idióták, ha valaki azt találná írni e cikk alá véleményként, hogy valami kimaradt az írásból? Leírhatták volna azt, hogy ha Orbán Viktor felesége öt gyermeket e..…, akkor MZP-éknél vajon a gólya hozta azt a 6 vagy 7 gyermeket?

Ekler Elemér