„Kurvára nem volt fontos nektek ez az egész”

2022. 02 25. 08:12

Hont András Jakabéknak: elmentek ti a picsába

Már Hont András baloldali publicistának is elege van ebből az ellenzékből.
Fotó: Hont András facebook oldala

Akkor mindenféle kertelés nélkül: elmentek ti a picsába.

Az egyik hetente tartott rettegésmítinget Vödör Ferenccel, és még a tömegközlekedést is beszüntette volna.

A másik cikket ír a kötelező oltás érdekében.

A harmadik rendeletileg akart maszkviselést bevezetni a településén, mígnem a beszari kormány elébe vágott, ezért hordjuk ezt a rongyot teljesen értelmetlenül.

A negyedik, ha történt valami jó, amire éppen figyeltek az emberek, annak múltával egyből posztolta, hogy oké, de most már beszéljünk arról, hogy hány halott van, és változatlanul mekkora a veszély.

Az ötödik, hatodik, századik kárált a terasznyitás ellen, az iskolák zárvatartásáért, azért, hogy jön a negyedik, ötödik, sokadik hullám, és még mindig nincs intézkedés, bezzeg Ausztria, és hogy miként lehet magasabb esetszámoknál bármit is megnyitni, mint ahánynál zártak.

És az összes, de az összes elmondta, hogy hagyjuk a számolgatást, a statisztikát, meg hogy mi van a régióban, többen haltak meg, mint egy Csorna/Kőszeg/Hatvan/Esztergom/Cegléd-méretű város, és addig, amíg naponta több tucat magyar veszti életét, addig semmi másról nem szabad beszélni és mással foglalkozni.

Kurvára nem volt fontos nektek ez az egész. Csak amíg az emberek féltek, addig a félelemkeltéstől reméltetek hasznot, amikor már belefáradtak az egészbe, akkor meg ezt próbáljátok kihasználni.

Bár lehet, hogy csak az egészet föl sem éritek ésszel. És nem, egyáltalán nem érdekel, hogy de bezzeg a másikkal mi van. (Forrás: kurucinfo)