A nagyon demokratikus ellenzék csalafinta ötlete

2022. 02 21. 11:39

Furcsány „akárki” csalafinta tervet eszelt ki…
Fotó: badog.blogstar.hu

Korbán Viktátor, a Fasiszta Internacionálé Demokratikus Számvevőszékének (FiDeSz) elnöke kijelentette: ők nem csak a világegyetem patrióta, globalista, fasiszta, kommunista, francoista, mussolinista, trockista, maoista világnézetű polgárait képviselik, hanem a magyar állampolgárságú, származású, a konzervatív elveket valló választópolgárokat is.

Korbán Viktátor, aki amellett, hogy a FiDeSz elnöke, egy közép-európai ország egymás után háromszor kétharmados többséggel demokratikus úton megválasztott miniszterelnöke is. Egyébként a liberálisok által nagyon remélt leendő Európai Egyesült Államok kritikus ellenzője.

Ennek a kormánynak a rendkívül demokratikus ellenzéke nem volt könnyű helyzetben a kijelentés után. Agytrösztjei törték is a fejüket, hogyan lehetne Korbán Viktátort legyőzni a 2022-es választáson.

Összeült a nagyon demokratikus és európai ellenzék vezetése. Vakarták a kobakjukat reggeltől estig – legalább most ekkor nem hazudtak –, aztán Furcsány Ferenc felemelte a mutatóujját: Elvtársak, haladjunk kívülről belülre! Ott van az internacionalista Soroló György, aki a mi vérünk, de a vörös vértestjeinél még a pénze is több.

Nagy taps fogadta Furcsány Ferenc ötletét, s meg is kezdték a kapcsolatfelvételt Soroló Györggyel. A nemzetközi pénzpiac makulátlan hírű lovagja vállalta a szent háborút Korbán Viktátorék ellen.

Furcsány Ferenc aztán ismét felemelte a mutatóujját, jelezve, hogy megint fontos mondanivalója van:

Akad egy csalafinta ötletem: itt tolakszik ez a túlmozgásos, fényevő, vándorprédikátor ügynök, ha jól emlékszem Grófi-Zay Petrusnak hívják. Ő lesz a mi trójai falóvunk. Belovagol Korbán Viktátor táborába. Nem karddal hadakozik majd, hanem csak zagyvaságot hord össze-vissza, minden nap megsért egy-egy társadalmi réteget. Grófi-Zay Petrus akciója megzavarja majd a FiDeSz táborát. Ő nagymester abban, hogy naponta, sőt óránként cáfolja korábbi kijelentéseit. Majd megágyaz Robrev Klárának. Félre ne értsétek, nem a nászágyban!…

Ekler Elemér
(Folytatjuk)