Horváth Jácint egyedül maradt

2022. 02 18. 11:31

Dr. Csidei Irén és Elekes István nem válaszol

Derék dolog lenne dr. Csidei Iréntől, ha elmondaná őszinte véleményét.
Kép: dr. Csidei Irén facebook oldala

Február 16-án, szerdán levelet küldtünk az ellenzéki koalíció három zalai képviselőjelöltjének. Ebben arról kérdeztük őket, hogy azonosulnak-e Márki-Zay Péter miniszterelnök-jelöltjük azon kijelentésével, hogy ők képviselik a kommunistákat és a fasisztákat is.

Egyedül Horváth Jácint, Zala megye 3. számú választókerületének (Nagykanizsa és környéke) képviselőjelöltje válaszolt, levelét február 17-én, csütörtökön változtatás és kommentár nélkül közöltük. Vártuk dr. Csidei Irén (Zala megye 1. sz. választókerület, Zalaegerszeg és környéke) és Elekes István (Zala megye 2. sz. választókerület, Keszthely és környéke) válaszát is, de eddig sajnos nem kaptuk meg.

A kommunikációs csendnek több oka is lehet:

  1. Levelünk nem ért célba. Ez kizárható, hiszen nem jelzett a gép, hogy levelünket nem sikerült kézbesíteni.
  2. A Zalatáj nem a Demokratikus Koalíció, a Jobbik, a Momentum, az MSZP, az LMP, a Párbeszéd, s a Mindenki Magyarországa Mozgalom szócsöve.
  3. A Zalatáj nem kommunista és fasiszta szócső, vagyis Márki-Zay Péterék minket nem képviselnek, tehát nem is kommunikálnak velünk.
  4. A Zalatáj a Fidesz szócsöve, ezért nem kívánnak kérdésünkre válaszolni. Ide kívánkozik a kérdés: akkor miért szeretne mindenáron Márki-Zay Péter Orbán Viktorral, vagy fideszes politológusokkal vitatkozni?
  5. Erre a kérdésre nehéz úgy válaszolni, hogy egyetértenek Márki-Zay Péter kijelentésével. Mert egészen más Zalaegerszegen, Keszthelyen, vagy Cserszegtomajon kimenni az utcára dr. Csidei Irénnek és Elekes Istvánnak, mint Márki-Zay Péternek Budapesten. Mert szembe jönnek az ismerősök, megállítják őket, s felteszik azt a kérdést, amit a Zalatáj is feltett nekik. S ott, az utcán, vagy a fórumon nem lehet válasz nélkül hagyni a kérdezőt.

Ekler Elemér

 

Találkozzunk! Találkoztak… Az eszméik is?
Kép: Elekes István facebook oldala

 

 

A zalai fasisztákat és kommunistákat is képviselik? (2022.02.16.)

Horváth Jácint volt az első válaszoló (2022.02.17.)