Erősödő Egerszegi Kapocs

2022. 02 14. 10:58

Balról Ekler Gergely családokért felelős stratégiai és koordinációs államtitkár, Balaicz Zoltán, Vigh László, Keszthelyi Nikoletta helyettes államtitkár, Palkovics László, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Dömötör Csaba államtitkár, Mosóczi László államtitkár és Rigó Csaba, a Gazdasági Versenyhivatal elnöke.
Fotó: Seres Péter

Egy év szünet után, február 10-én, csütörtökön este ismét megrendezték az Egerszegi Kapocs elnevezésű találkozót Budapesten, melynek keretében a Zala megyéből és Zalaegerszegről elszármazott polgárok, szülővárosunkhoz kötődő közéleti személyiségek, cégvezetők, művészek, sportolók, újságírók és további neves személyiségek találkoztak, és erősítették a megyeszékhelyhez való kötődésüket.

Balaicz Zoltán polgármester köszöntőt mondott és a város fejlesztéséről tartott előadást. Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos ismertette a járműipari tesztpálya beruházást, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter pedig a gazdaságfejlesztési eredményekről és a további tervekről szólt.