Jobboldali fiatalok estje Egerszegen

2021. 11 30. 11:57

A képen balról Jeszenszky Zsolt, Ambrózy Áron, Vésey Kovács László műsorvezetők, Bali Zoltán alpolgármester, Takács Áron műsorvezető, Ekler Gergely államtitkár, dr. Illés Boglárka, a Fidelitas elnöke, Dömötör Csaba állam- titkár, Megadja Gábor vezető kutató, Balaicz Zoltán polgármester, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott és Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos a rendezvényen.
Fotó: Facebook

Fiatalok estje elnevezéssel 10. alkalommal rendezték meg a zalaegerszegi Kölcsey-gimnáziumban a Fidesz és a KDNP mellett működő ifjúsági szervezetek kötetlen összejövetelét november 27-én.

A találkozón részt vett Dömötör Csaba miniszterhelyettes, parlamenti államtitkár, Rácz Zsófia, fiatalokért felelős helyettes államtitkár, dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, dr. Illés Boglárka, a Fidelitas elnökének, Ekler Gergely családokért felelős stratégiai és koordinációs államtitkár, Füzesi Péter Zoltán, a XVII. kerület alpolgármestere.

Bali Zoltán alpolgármester, a Fidesz zalaegerszegi szervezetének alelnöke, választókerületi kampányfőnök megemlítette, hogy tíz éve rendezik meg a Fiatalok estjét. ­Balaicz Zoltán polgármester, a Fidesz városi elnöke kiemelte: a megyeszékhelyen olyan fiatalok erősítik a párt csapatát, akikre mindig lehet számítani.

Vigh László országgyűlési képviselő, miniszteri biztos hangsúlyozta: a polgári, keresztény, konzervatív értékeket valló és képviselő fiatalok erőt és segítséget jelentenek a választókörzetben.

Dömötör Csaba a jövő generáció helyzetéről, a kormány elmúlt tíz évben végzett munkájáról és a jövőbeni teendőkről szólt. Úgy fogalmazott: felívelő időszaka az országnak az elmúlt időszak.