Hadházy újabb ámokfutása

2021. 11 24. 12:44

A „nem működő” üzem…

„Hadházy Ákos, akit még a Gyurcsány-show nyertese is csak »szent őrültnek« nevez, ismét lyukra futott: egy olyan üzemről állítja azt, hogy nem működik, amely áprilisi indulása óta több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártott.

Engedély és az előírt védőfelszerelések nélkül, az üzemvezető kérése ellenére behatolt egy kocsordi üzembe, ahol kamerázni kezdett, provokálta, zargatta az ott dolgozókat, többszöri felszólításra sem hagyta el az üzem területét, amíg rendőrt nem hívtak rá. Most pedig kamuvideóról beszél és nem működő gyárról terjeszt álhíreket.

Nézzük a tényeket:

Hadházy Ákos egy háromlépcsős, 10 milliárd forintos egészségipari beruházás-sorozatot támad, amelynek első lépcsője már elkészült Kocsordon, 1,9 milliárd forint értékben.

Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben nincs termelés. A valóság ezzel szemben az, hogy a gyárban már több mint 100 ezer darab orvosi eszközt gyártottak, csak a miskolci kórházba 45 ezer darab orvosi eszközt szállítottak.

Hadházy Ákos azt állítja, hogy az üzemben senki nem dolgozik. A valóság ezzel szemben az, hogy a robotizált üzem 10 embernek ad munkát, a termelés folyamatos.

Kamuvideót nem a kormány, hanem a baloldal szokott készíteni, ajánlom figyelmébe Korózs Lajos képviselőtársa munkáját, amelyért azóta sem vállalták a felelősséget.

Érthetetlen, hogy Hadházy Ákos, akit a baloldal »elszámoltatási biztosnak« jelölt, tudomást sem vesz az egyre súlyosabb Városháza-botrányról, helyette gyári munkásokat provokál és vesz videóra. Az általa támadott beruházás része annak az Egészségipari Támogatási Programnak, amellyel Magyarország önellátóvá vált a legtöbb egészségügyi termékben, 87 milliárd forintnyi beruházás valósul meg és közel 6000 munkahely megőrzése vált biztossá.” (Forrás: Varga Mihály facebook oldala)