Az arcbőr vastagsága

2021. 10 05. 09:51

– avagy a LIBE-bizottság Magyarországon

A „tárgyilagos” bizottság elnöke, Gwendoline Delbos-Corfield az előtérben. Jobbról az „elfogulatlan” Donáth Anna.
Fotó: Mandiner

 

Donáth Anna momentumos EP-képviselő maga a biológiai csoda. Nem valószínű, hogy létezik még a Földön olyan nő rajta kívül, akinek vastagabb az arcán a bőr, mint neki. Beleillik ennek a Magyarországon járt LIBE-bizottságnak a női tagozatába. Ennyi rosszarcú némber… Még a látszatra sem adtak ezek a gátlástalanok. Más esetben a „vizsgált” országgal határos államból sem delegálnak tagot ilyen bizottságba, ám Magyarország esetében Donáth Annát, ezt a közismerten országáruló, hazug rihonyát is beválogathatták.

Az arcbőr vastagságára visszatérve talán csak Dobrev Klára lehet vetélytársa Vera Jourova (közismert „magyarbarát” EU-bürokrata – a szerk.) csacsogótársának, Donáth Annának. Gyurcsány Ferenc felesége a zsidóktól elkobzott, szemlőhegyi káderdűlőn lévő villából intéz erkölcsi szózatot az „Orbán-diktatúra” megtévesztett népéhez, s mutatja is azt a jövőbeni kiutat, amivel férje a csőd szélére vezette 2010 előtt az országot. Ne feledjük, Dobrev Klára anyja, Apró Piroska jóvoltából (aki volt Horn Gyula kabinetfőnöke, majd a Magyar Hitel Bank elnöke is) Gyurcsány Ferenc ötmillió forint önerővel megszerezte a Motim többmilliárdos vagyonát.

Az osztrák Bettina Vollath arról panaszkodott, hogy agresszivitással fogadták őket Magyarországon. A szociáldemokrata EP-politikus szavait nehéz értelmezni, hiszen többnyire hasonszőrű elvtársaikkal találkoztak.
Fotó: Mandiner

Szóval ez a páratlan páros, Dobrev Klára és Gyurcsány Ferenc itt, Szemlőhegyen, ezzel a háttérrel építi a demokratikus jogállamot.

Azért említsük meg, hogy ennek a LIBE-bizottságnak volt azért két olyan tagja, aki gyakorlatilag elmondta, hogy már csak kéjutazás volt a másik öt tag útja Budapestre. Egy előre megírt jelentéssel a táskájukban csupán

a jelenléti ívet írták alá Magyarországon.

S ezek vizsgálták a jogállamiságot…

E.E.

 

Nikolas Bay (az Identitás és Demokrácia képviselőcsoport francia alelnöke) az egyik EP-képviselő volt a héttagú bizottságban, aki szerint koncepciós támadás zajlik Magyarország ellen.
Fotó: Facebook

Jorge Buxadé Villalba (Európai Konzervatívok és Reformerek frakció spanyol tagja) hasonló véleményt fogalmazott meg, mint francia társa.
Fotó: Facebook