Már nem „stadionozik”

2021. 06 25. 13:46

Aljasságban világbajnok. Mellesleg miniszterelnök-jelölt.
Fotó: Mandiner

„Még mindig a tegnapi meccs hatása alatt vagyok. Elképesztő élmény volt […]” Sok millió magyar ember kezdhette így csütörtök reggeli élménybeszámolóját – folytatni viszont csak Fekete-Győr András folytatta ekképp –: […] „Szerencsére nem tudta beárnyékolni az estét az sem, hogy a magyar miniszterelnök a legfontosabb magyar meccs előtt és közben inkább a saját öncélú politikai játszmáit játszotta. […] A magyar focit nem lehet tőlünk elvenni, nem lehet kisajátítani, nem lehet a nemzet megosztására használni. A magyar foci a miénk, nem Orbán Viktoré.”
A Momentum elnöke ismét lerántotta a leplet – önmagáról.
Nem az a baj, hogy hülye, írja Fegyőrről egy kommentelő, hanem hogy mindenkit hülyének néz. Annyiban feltétlenül szellemi károsult, hogy nem fogja föl, mennyire kilóg a lóláb. Nincs az a feledékeny ember, aki ne emlékezne, mindeddig mennyit piszkoskodott ő és pártja a stadionok, a magyar futball ellen. Hogy fő „sikerükről”, a budapesti olimpia elkaszálásáról már ne is beszéljünk – bár az már az aljasság kategóriája. Csillogó szemű cimboráival abban lelte örömét, hogy magyarok millióit fosztotta egy budapesti rendezésű olimpia lehetőségétől. Máig merengek, milyen elferdült lelkük lehet ezeknek az embereknek? (Napnál világosabb, hogy az egész a szintén aspiráló franciák érdekeit szolgálta – meg is kapta Párizs a játékok rendezési jogát. A júdáspénz is onnan érkezett…)
Most meg, hogy a magyar futballisták a világ elismerését kivívva – bár elbuktak – hősiesen harcoltak a legnagyobbak ellen, előmászik a stadionozó Momentum-vezér, hogy felüljön a siker hullámaira. Küzdök a hányingeremmel.

Forrás: Pilhál György/Magyar Nemzet